Google Ads -mainonta

Google Ads-hakusanamainonta on digimarkkinoinnin pyöröovi, josta ostavat asiakkaat kävelevät jatkuvasti sisään lompakko kädessä.

Meiltä löytyy kokemusta laadukkaan Google Ads-hakusanamainonnan toteuttamisesta ja olemme Google Partner-toimisto.


Google hakusanamainonnalla löydät kuumimmat ostoaikeissa olevat asiakkaat

Google Ads-hakusanamainonta on yksi parhaimmista keinoista kasvattaa liidien ja myynnin määrää nopeasti. Hakusanamainonnan kilpailu on kuitenkin korkealla tasolla, joten siitä voi olla hankala tehdä kannattavaa. Siksi emme vain optimoi Google Ads-kampanjoitasi, vaan rakennamme korkeasti konvertoivia laskeutumissivuja kasvattaaksemme konversioprosenttia ja tuottoa Google Ads-kampanjoissasi.

Kasvata myyntiä nopeasti

Google Ads-hakusanamainonta on tiesi suurempaan myyntiin

Google Ads-hakusanamainonta on nopein tapa lisätä liidejä ja myyntiä yrityksellesi. Sen avulla voi kohdistaa tarjouksesi asiakkaisiin, jotka metsästävät tuotettasi tai palveluasi ostohousut jalassa. Jos et sijoita penniäkään Google-mainontaan, menetät potentiaalisen myynnin ja annat markkinaosuutesi kilpailijallesi hopeatarjottimella.

Me teemme Google Ads-hakusanamainonnasta tuottoisaa

Optimoi konversio, älä klikkausta

Olet ehkä kokeillut Google Adsia aikaisemmin ja todennut, että se ei toimi meidän liiketoiminnassamme. Jos tämä kuulostaa tutulta, on todennäköistä, että teit Google-mainontaa itse ja heitit rahaa kaivoon osaamisen puutteen vuoksi - tai siitä vastasi harrastelija, joka katsoi vain klikkejä ja liikennettä konversioiden sijaan.

Mitä teemme eri tavalla? Emme vain optimoi Google Ads-kampanjaasi klikkauksia varten, vaan optimoimme myös laskeutumissivustosi halutun konversioprosentin saavuttamiseksi. Haluamme että konvertoimme mahdollisimman monta kävijää ostajaksi - puristamalla kaiken irti kampanjastasi, jotta Google ads olisi kannattava yrityksellesi.


Kuinka me tehdään tuloksekasta Google -mainontaa?

Tutkimme ja opimme
Sinä puhut, me kuuntelemme. Haluamme oppia mahdollisimman paljon yrityksestäsi, mukaan lukien kohderyhmäsi käyttäytymisen, kilpailuetusi ja asiakkaidesi elinikäisen arvon. Google Ads-hakusanavelhoja löytyy kaikkialta ja kilpailu on kovaa, joten mitä paremmin ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, sitä paremmat tulokset.

Kilpailija-analyysi
Istumme pöytään kunnioittaen tervettä kilpailua. Emme vain käytä aikaa ymmärtääksesi alaasi ja sen toimijoita, vaan käytämme myös alan johtavia ohjelmistoja tutkimaan ja analysoimaan kilpailijakampanjoidesi digitaalista mainosjalanjälkeä.

Täydellinen tilianalyysi
Arvokkain käytettävissä oleva omaisuus on tilisi historia. Tarkastelemme tätä tietomäärää etsiessämme arvokkaita suuntauksia, jotka ohjaavat yhteistä strategiaamme. Google Ads-hallinta ilman syvää historiallista ja kilpailullista analyysiä hankaloittaa merkittävästi tuloksien saavuttamista.

Strategian ja kampanjan luominen
Hyödynnämme tutkimukset ja analyysit, jonka myötä käännämme ne tehokkaaksi Google Ads-strategiaksi. Huomioimme yksityiskohdat ja rakennamme kampanjat, jotka maksimoivat kannattavuuden ja tuottavat lisää liidejä sekä myyntiä.

Optimoi, kasva, toista
Kun Google Ads-kampanjasi data tulee näkyville, teemme muutoksia ja optimoimme tarvittaessa. Tuomme ennakoivan lähestymistavan, kun testaamme uusia ideoita ja etsimme uusia kasvumahdollisuuksia A/B-testauksella. Jokainen asiakas, joka antaa Adsina meille hoidettavaksi, voi nähdä valtavia parannuksia sijoitetun pääoman tuottoon (ROI), jos heidän kampanjaansa on optimoitu harkiten ja analyyttisesti.