Venuu x Slogan

Venuu x Slogan

Venuu on Suomen suurin tapahtumatilojen ja -palveluiden varaussivusto. Venuusta löydät yli 5 400 vuokrattavaa tapahtumatilaa ympäri Suomen. Tapahtumatilojen lisäksi Venuusta löydät mm. catering-palvelut, esiintyjät, puhujat, aktiviteetit, kuvaajat ja tarvikkeet kaiken kokoisiin tapahtumiin.

Suomen lisäksi Venuu on laajentunut Ruotsiin, Espanjaan, Puolaan ja Tanskaan. Yhteensä Venuun palvelusta löytyy yli 10 000 tapahtumatilaa.

Slogan hoitaa tällä hetkellä Venuun Google-mainontaa (hakusanamainonta, Youtube-mainonta ja Display-mainonta). Aikaisemmin Google-mainontaa tehtiin heillä sisäisesti, mutta kampanjoita hallinointiin oman työn ohessa. Google Adsin potentiaali oltiin kuitenkin huomattu. Venuu siis tarvitsi osaavan kumppanin, jonka ammattitaidolla saataisiin hakukoneesta kaikki irti. Yhteistyö aloitettiin keväällä 2022. Siitä lähtien ollaan tehty tiivistä yhteistyötä viikottain.Venuun markkinointijohtaja Henriikka on ollut erittäin tyytyväinen kumppanuuteen:

“Sloganin kanssa yhteistyö on todella mutkatonta. Viikkopalaverit ovat erittäin hyvä käytäntö. Pysytään molemmat osapuolet koko ajan kärryillä missä mennään ja voidaan nopeastikin reagoida uusiin asioihin.

Me Venuun päässä saadaan paremmin ymmärrys siitä mitä tehdään ja miksi tehdään. On helppo jutella asioista ja ei ole tyhmiä kysymyksi. On myös tavallaan terapeuttista pallotella omia ajatuksia toisen markkinointiasiantuntijan kanssa. Saa validointia omille ideoilleen. Palavereissä voidaan myös käydä läpi muita markkinointiin liittyviä asioita – ei pelkästään Google-mainontaa – mikä on tietysti hieno asia!

Myös Sampsa (Venuun asiakkuuden vastuuhenkilö) saa viikkopalaverien avulla paljon syvemmän käsityksen meidän bisneksestä, mikä auttaa häntä tekemään työnsä paremmin. Tuntuu myös, että Sloganin tyypit pysyvät ajan tasalla digimarkkinoinnin nopeasti muuttavassa maailmassa. Olen erittäin tyytyväinen.

"Sampsa on myös sairaan hauska!”
Takaisin blogiin