Tehtävänä kannattava kasvu

Vuodesta 2017 lähtien Sloganin olemassa olon syy on perustunut suoraan ja tinkimättömään työhön asiakkaidemme menestyksen eteen. Kun asiakkaalla kulkee, niin meilläkin kulkee.

  • Olemme auttaneet satoja yrityksiä
  • Olemme kuluttaneet kymmeniä miljoonia euroja digimainontaan
  • Kehitymme ja kehitämme jatkuvasti

+ Olemme helkkarin hyviä tyyppejä

Tsekkaa alta keiden kanssa olemme tehneet hommia vuosien aikana!

B2B

Tuotamme B2b-asiakkaillemme liidejä ja kasvatamme tunnettuutta monikanavaisen mainonnan keinoin. Sparraamme ja haastamme mukautumaan tämän päivän mainonnan vaatimuksiin. Pisimmät asiakkuutemme ovat kestäneet jo yli 5 vuotta.

Suositellut tuotteet:

1 / 5

B2C

Saamme eniten touhutippoja, kun pääsemme auttamaan B2C-verkkokauppoja kasvattamaan myyntiä.

Suositellut tuotteet:

1 / 10

Referenssi

Caravanlandia

"Yhteistyön aikana olemme nousseet Suomen suurimmaksi käytettyjen matkailuajoneuvojen myyjäksi!"

Janne Luokkala, myynti- ja markkinointijohtaja

Referenssi

Venuu

“Sloganin kanssa yhteistyö on todella mutkatonta. Viikkopalaverit ovat erittäin hyvä käytäntö. Pysytään molemmat osapuolet koko ajan kärryillä missä mennään ja voidaan nopeastikin reagoida uusiin asioihin."

Venuu markkinointijohtaja Henriikka Raussi

referenssi

Biovoima

"Digimarkkinoinnin asiantuntija toimii käytännössä osana meidän markkinointia, kun viikkopalavereissa käydään läpi miten eri kanavat toimii. Samalla mietimme, ideoimme tai jalostamme yhdessä käytännön keinoja sen hetkisten tavoitteidemme näkökulmasta. Digimarkkinoinnin/mainonnan ulkoistus voi olla siis käytännössä sisällä. Voin suositella ehdottomasti tällaista (jatkuvasti kehittävää) työparimallia."

Markkinointijohtaja, Mikko Ronkainen

Referenssi

YOKOKAUPPA.FI

"Yhteistyö Sloganin ja Ossin kanssa on tuonut ammattimaista, ajantasaista ja innovatiivista näkemystä digimarkkinointiin. Yhteistyö on ollut joustavaa ja saumatonta ja ennen kaikkea helppoa ja hauskaa! Tavoitteisiin on päästy, kehitystä seurattu ja raportoitu helposti tulkittavilla työkaluilla."

Liinu Mitikka

Referenssi

Powergrip

"Slogan-yhteistyö on auttanut meitä nopeuttamaan markkinoiden voittamista myös Yhdysvalloissa."

Toimitusjohtaja, Erno Väyrynen

Referenssi

BEEA

"Slogan on ollut todella hyvä tuki verkkokauppaliiketoiminnallemme. Heidän avullaan olemme edistäneet valtavasti myyntiämme."

Toimitusjohtaja, Salla Linna

Referenssi

DIMEX

Yhteistyö Sloganin asiantuntijoiden kanssa on ollut joustavaa ja helppoa. Olemme aina saaneet tarvitsemamme avun myös kaikkiin digimarkkinointiin liittyviin muihin kysymyksiin ja tarvitsemiimme raportteihin.

Markkinointipäällikkö, Sini Memonen

Referenssi

Savotta

"Me ollaan aikoinaan tehty hommia muutamankin vastaavanlaisen firman kanssa, mutta kun aloitettiin hommat sloganin kanssa niin todettiin että "NO NYT ON KYLLÄ HYVÄ!" ja sillä tiellä ollaan edelleen.
Lämpimät suosittelut!"

Markkinointipäällikkö, Eetu Väinämö